Άγριος καβγάς τριών Αντιδημάρχων για την εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, με πρωταγωνιστές τρεις Αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής.

Η συζήτηση για την ιστορική Εμποροπανήγυρη που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο οδήγησε σε άγριο καβγά, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Αξιώτη Καμπρούδη, να επιτίθεται λεκτικά στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Βαγγέλη Τσιμπανλιώτη. Οι δύο τους αντάλλαξαν κατηγορίες για τις ελλείψεις στις υποδομές της πανήγυρης.

Ο Καμπρούδης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για αδιαφορία, αναφέροντας ότι δεν έχουν γίνει έργα υποδομής για την πανήγυρη, παρότι εισπράττονται σημαντικά ποσά από τους εμπόρους. Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Στέλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, πήρε το μέρος του Τσιμπανλιώτη, υποστηρίζοντας ότι οι χημικές τουαλέτες που έχουν τοποθετηθεί είναι επαρκείς. Ο Καμπρούδης αντέδρασε έντονα, απορρίπτοντας τις κατηγορίες και επιμένοντας ότι οι υπάρχουσες υποδομές είναι ανεπαρκείς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου απουσίαζε από τη συνεδρίαση, αφήνοντας τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστο Δερμεντζόγλου, να προσπαθεί μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν αμήχανοι τον καβγά, που ανέδειξε τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις στη δημοτική αρχή.

Η αντιπαράθεση ανέδειξε τις έντονες διαφωνίες και την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των στελεχών της δημοτικής αρχής, γεγονός που δημιουργεί ανησυχίες για την αποτελεσματικότητα της διοίκησης εν όψει της επικείμενης εμποροπανήγυρης. Οι πολίτες αναμένουν να δουν αν η δημοτική αρχή θα καταφέρει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν ή αν οι διαφωνίες θα συνεχιστούν, επηρεάζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.