ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την ΚΟ

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο Στέφανος Κασσελάκης - Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να έχει αποφασίσει τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Αθηνά Λινού έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα, ύστερα από την εντολή του Στέφανου Κασσελάκη για διερεύνηση των καταγγελιών εις βάρος της, οι οποίες σχετίζονται με το Ινστιτούτο «Prolepsis».

Κατά πληροφορίες, δεν κρίθηκαν επαρκή τα στοιχεία για τις απευθείας κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβε το Ινστιτούτο «Prolepsis», το οποίο ανήκε στην ίδια και μεταβιβάστηκε στον σύζυγό της όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στις περσινές εθνικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα η κ. Λινού δέχεται σφοδρές επιθέσεις από τον Παύλο Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», με την βουλεύτρια να του στέλνει εξώδικο για την υπόθεση.

Η αντίδραση Πολάκη

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης εκφράζει την δικαίωσή του μετά τις πληροφορίες ότι επίκειται διαγραφή της Αθηνάς Λινού ενώ ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα πως αποτελεί μάθημα « για όσους «νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί του εντός και εκτός».

«Τι να πω τωρα…. ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! (και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», έγραψε στο Facebook ο βουλευτής Χανίων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.