Σωκράτης Φάμελλος: Επιζήμια η αλλαγή του προεδρείου της ΚΟ για το ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος αναφερόμενος στην επομένη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κοινοβουλευτική ομάδα δεν είχε παρουσιάσει κανένα έλλειμμα και θεωρώ πως κάναμε καλά τη δουλειά μας», ανέφερε ο κ. Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας την αλλαγή του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αδικαιολόγητη, αιφνιδιαστική πρόταση»

«Είπα στον πρόεδρο αυτό που είπα και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι δηλαδή είναι μία αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική πρόταση με ελλιπή χαρακτηριστικά. Αλλά και ότι είναι μία επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος αναφερόμενος στην επομένη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο κ. Φάμελλος αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την επιλογή της καρατόμησής του από τον Στέφανο Κασσελάκη και πως ο πρόεδρος τον ενημέρωση μόλις το πρωί της Τρίτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Κεχαγιά: Ξεκινά μια νέα κοινοβουλευτική περίοδος

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στο OPEN στο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ του Σωκράτη Φάμελλου και του Στέφανου Κασσελάκη και επέμεινε ότι ο πρώτος ενημερώθηκε για την απομάκρυνση του από τη θέση του προέδρου της Κ.Ο. πριν από τη συνεδρίαση.

«Ξεκινάει μία νέα κοινοβουλευτική περίοδος, έκρινε ότι θέλει με μία νέα ομάδα να τρέξει στο προεδρείο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια υπεραμύνθηκε της επιλογής του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως, «αυτό είναι προνόμιο του εκάστοτε προέδρου. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός.Υπάρχουν οι επιλογές του εκάστοτε προέδρου».

Την ίδια ώρα η εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, λέγοντας ότι η ρήξη μπορεί να αποφευχθεί, την ίδια ώρα όμως πέταξε το μπαλάκι στα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης καλώντας τους να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους.

«Θέλουμε να πάμε όλοι μαζί μέχρι τη ΔΕΘ και το καταληκτικό μήνυμα στη χθεσινή ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ότι πρέπει να προχωρήσουμε με ενότητα και να δώσουμε τη μάχη απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο που καταστρέφει αυτή χώρα», τόνισε η ίδια, μιλώντας στο OPEN και στο Ώρα Ελλάδος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.