Παύλος Γερουλάνος: «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα»

Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠαΣοΚ παρουσιάζει σε μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση ο Παύλος Γερουλάνος στην επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του ΠαΣοΚ.

Την Τρίτη (όπως και τότε) 3 Σεπτεμβρίου 2024, ανήμερα της επετείου των 50 ετών από την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος, Παύλος Γερουλάνος, θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι σε μεγάλη διαδικτυακή συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του στην Ελλάδα και στον απόδημο Ελληνισμό με τίτλο «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα: Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠαΣοΚ».

Ο Παύλος Γερουλάνος θα παρουσιάσει το σχέδιό του και τα συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠαΣοΚ, με στόχο ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας ξανά στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Στη διαδικτυακή συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί πριν από τις επίσημες εκδηλώσεις του Κινήματος για την 50η επέτειο, θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.