Τετραήμερο γλέντι, που ξεκινάει σήμερα 28 Αυγούστου, καλεσμένοι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και εκδηλώσεις σε βουνό και θάλασσα συνθέτουν το σκηνικό του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στην Κρήτη. Στα Χανιά στην ουσία δεν θα υπάρξει γάμος, αφού έχουν ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους.

Το Live News παρουσίασε τις λεπτομέρειες του γάμου που θα γίνει την Παρασκευή στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα αναμένεται στο νησί και η οικογένεια του κ. Κασσελάκη.

«Ο κ. Τάιλερ έχει έρθει. Του άρεσε πάρα πολύ ο χώρος που θα γίνει η τελετή, το αμφιθέατρο. Κάθισε και στον χώρο που θα γίνει μια μικρή δεξίωση», δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του βοτανικού κήπου.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου, σε μία υπέροχη βεράντα, αυτήν του Παλλάς, με θέα τον φάρο του ενετικού λιμανιού με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στο βάθος.

Στις 7 το απόγευμα, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, οι οικογένειες του ζευγαριού θα δειπνήσουν αγναντεύοντας τη θέα και απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα. Στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας ακολουθεί πάρτι στο μπαρ «Συναγωγή», το ιστορικό στέκι στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Η ιδιοκτήτριά του μιλά αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Κυριάκο Μαντούβαλο. «Πάρα πολλοί κανονίζουν εδώ τα πάρτι του γάμου του ή τα prewedding πάρτι τους. Έχουμε φιλοξενήσει πολύ κόσμο», ανέφερε η Μαρίνα Μανωλαράκη, ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Το μαγαζί θυμίζει ενετικό σκηνικό, ενώ μόλις σουρουπώσει τα φαναράκια ανάβουν και δημιουργούν μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η Μαριάννα, η μπαρτέντερ της «Συναγωγής», ετοιμάζει μπροστά στην κάμερα το κοκτέιλ σπεσιαλιτέ της για τα προγαμιαία πάρτι. «Σε δύο ανθρώπους που θα θα θέλαμε να ευχηθούμε καλοστέριωτοι θα έφτιαχνα ένα drag me down, με βάση τη βότκα» είπε.

Την Τετάρτη το βράδυ, θα παίζει μουσική ένας από τους πιο παλιούς dj της πόλης των Χανίων. Το πρωί της Πέμπτης θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων.

Η μέρα που θα ανταλλάξουν τους όρκους

Μόλις σουρουπώσει θα συναντηθούν όλοι στο κτήμα «Κάμπος», μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με μίνιμαλ διακόσμηση και λευκές ροτόντες.

Το Live News παρουσιάζει για πρώτη φορά το πρόγραμμα που θα μοιραστεί στους καλεσμένους για τις 30 Αυγούστου. Είναι η μέρα που Στέφανος και Τάιλερ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στη διακόσμηση, με τον κ. Μαρινάκη να αποκαλύπτει στην εκπομπή όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή. «Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 5 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους», αναφέρει.

Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, έναν επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτό ακριβώς το σημείο επέλεξε ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βρισκόμαστε στο αμφιθέατρο του βοτανικού κήπου, χωρητικότητας 150 ατόμων. Θα χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή όρκων. Εδώ θα είναι το ζεύγος και οι καλεσμένοι θα κάθονται στα σκαλοπάτια απέναντι», περιγράφει ο ιδιοκτήτης.

Η δεξίωση – Το δώρο στους καλεσμένους

Η συνέχεια θα δοθεί στο εστιατόριο του κήπου, με τους ιθύνοντες να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Παρασκευή. Το Live News, μάλιστα, πήρε μια γεύση και από τα εδέσματα που θα προσφερθούν, με γεύσεις και αρώματα του τόπου.

Οι καλεσμένοι δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, καθώς θα τους περιμένει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι και ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο» είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το μυστήριο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7:30. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι θα διανύσουν μια απόσταση 40 λεπτών για να φτάσουν στo Casa Skordilli, την ωραιότερη βίλα που υπάρχει στα Χανιά, σύμφωνα με τους κατοίκους.

Σε αυτό τον καταπράσινο κήπο, μπροστά από την εντυπωσιακή πισίνα των 140 τετραγωνικών, με θέα τη θάλασσα και τον κόλπο της Σούδας θα γίνει η δεξίωση του γάμου.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι των μελλόνυμφων με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Άκρως εντυπωσιακά και τα πεντάστερα ξενοδοχεία που έχουν προταθεί στους καλεσμένους για να μείνουν, τα οποία περιλαμβάνουν σουίτες, τζακούζι, υπηρεσίες μασάζ και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

O Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν επιθυμούν να παραβρεθούν κάμερες για την κάλυψη του γάμου τους.

Για τον λόγο αυτό, θα υπάρχει έντονη αστυνομκή παρουσία πέραν των 25 ατόμων που θα αποτελούν τη φρουρά του προέδρου του ζευγαριού και των καλεσμένων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε drone θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Επιπλέον θα αφαιρεθούν τα κινητά τηλέφωνα από τους καλεσμένους αλλά και από τους εργαζομένους των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στα οποία θα πάνε ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του και τους καλεσμένους τους.