ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή των οδηγών ταξί

Οι δράστες φεύγοντας πυροβόλησαν 2-3 φορές στον αέρα, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να εντοπίζουν δυο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Βίντεο από τη συμπλοκή των οδηγών ταξί που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στα ΚΤΕΛ Κηφισού έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφεται η στιγμή που το θύμα είναι πεσμένο στο έδαφος και δέχεται λακτίσματα και γροθιές στο κεφάλι. Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες καταγράφονται να αποχωρούν από το σημείο αφήνονταν τον 28χρονο πεσμένο στο έδαφος.

Το άγριο ξύλο και οι πυροβολισμοί έπεσαν για μια κούρσα.

«Κάποιος πήρε μια κούρσα αεροδρόμιο η οποία είναι 50€ – 60€, του πήρανε του ανθρώπου τον πελάτη και τα πράγματα και βάλανε τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά. Αυτοί τσακωθήκανε μεταξύ τους γιατί θέλανε όλοι να τον πάνε την κούρσα γιατί είναι 50€ – 60€. Μου το έχουνε κάνει και εμένα παλιά αυτό», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, καταφθάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο και με τα κινητά τους τηλέφωνα φωτογραφίζουν τους κάλυκες του παρ’ ολίγον μακελειού στα ΚΤΕΛ. Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί καταγγέλλουν στο MEGA ότι το περιστατικό δεν τους ξάφνιασε.

Τα συνδικάτα κάνουν λόγο για συμμορίες που λυμαίνονται τις πιάτσες των ταξί, οι οποίες έχουν μετατρέψει τη βάρδια στο τιμόνι του ταξί σε… μεροκάματο του τρόμου.

Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού αλλά και των πυροβολισμών στο σταθμό των ΚΤΕΛ του Κηφισού έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.