Ανατροπή στον Κολωνό – Ο γιος κάλυπτε τον πατέρα – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο 44χρονος φερόμενος βιαστής της 16χρονης στον Κολωνό υποστηρίζει ότι είχαν σχέση με τη συγκατάθεση της - Οι απειλές και τα ψέματα ότι θα πέθαινε σύντομα - Το βίντεο ντοκουμέντο που βρήκε ο πατέρας του κοριτσιού.

Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει στη νέα υπόθεση φρίκης στον Κολωνό, όπου 44χρονος βίαζε για περίπου δύο μήνες την 16χρονη πρώην φίλη του γιου του.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε ο πατέρας της ανήλικης μετά από δική του έρευνα αναζητώντας στοιχεία για την φρίκη που έζησε η κόρη του, φαίνεται ότι ο γιος του 44χρονου προσπαθούσε να καλύψει τον πατέρα του.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί ο 44χρονος, ο γιος του και η νυν φίλη του γιου να πλησιάζουν την 16χρονη. Η ίδια ισχυρίζεται, σύμφωνα με το MEGA, ότι είναι η στιγμή που της απέσπασαν το κινητό προκειμένου να στείλουν μηνύματα που να δίνουν άλλοθι στον 44χρονο την Τρίτη 20/8.

«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπάρχουν στην περιοχή, και την ώρα που αυτός και καλά δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον τραβάγανε οι κάμερες που απάνταγε στα μηνύματα ενώ το παιδί ήταν δίπλα του» είπε συγγενής της ανήλικης.

Ο 44χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα 27/8 το πρωί, ενώ ερευνάται αν είχε κάνει τα ίδια πράγματα και σε άλλα κορίτσια.

Οι απειλές – «Θα σκοτώσω τον πατέρα σου»

Η περιγραφή της για όσα βίωνε προκαλεί αποτροπιασμό.

«Του έλεγα συνέχεια «γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;» Κι εκείνος μου απάντησε «καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου γιατί έχω μπράβους στη νύχτα», είπε η 16χρονη.

Ο 44χρονος άντρας κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη σε ερημικό πάρκιγκ και την βίασε περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του. Η μικρή είχε χάσει πρόσφατα την μητέρα της από καρκίνο και οι απειλές του 44χρονου ότι θα κάνει κακό στον πατέρα της ήταν διαρκείς.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε, θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου».

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε: πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε», είπε η ανήλικη.

«Την πρώτη φορά την πήρε με πρόφαση να την πάρει με το αυτοκίνητο για να μιλήσουνε. Άρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, της πήρε το βιομετρικό το ρολόι για να μην δείξει -αλά Καρολάιν- σφυγμούς και παλμούς που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε», είπε συγγενής της 16χρονης.

Τα μηνύματα

Ο 44χρονος χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να κάνει την 16χρονη να ενδώσει. Προσπάθησε ακόμα και να την κάνει να τον λυπηθεί λέγοντάς της ότι νοσεί και εκείνος όπως και η μητέρα της από καρκίνο. «Μου είπε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η 16χρονη.

Ο φερόμενος βιαστής υποστηρίζει κυνικά ότι είχαν σχέση με τη συγκατάθεση της ανήλικης κοπέλας. Ο 44χρονος όπως ισχυρίζεται προκλητικά, εκείνος ήταν που ενέδωσε στις πιέσεις της 16χρονης υποστηρίζοντας ότι έχει και μηνύματα που το αποδεικνύουν.

16χρονη: Θέλω να κάνουμε έρωτα

44χρονος: Τι λες; Είμαι πατέρας σου.

16χρονη: Θέλω να δοκιμάσω μαζί σου

44χρονος: Δεν πας καλά

Της είπε ότι είναι άρρωστος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να κάνει την 16χρονη να ενδώσει.

«Με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να το είπε έτσι… Με πήρε αγκαλιά και μου είπε «δεν ξέρω πόσο θα ζήσω», «δεν έχω πολύ προθεσμία» και διάφορα τέτοια. Αυτό έγινε στα τέλη Ιουνίου 2024. Έλεγε δεν ήξερε πόσο θα αντέξει και ότι ήθελε κάτι από μένα», κατέθεσε η 16χρονη στις Αρχές.

«Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε. Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό», είπε ο 44χρονος μέσω του δικηγόρου του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.