Σε ψηφοφορία πάνε οι προτάσεις Κασσελάκη για τις αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το βήμα της συνεδρίασης ο νυν πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν παραιτείται άρα θα αποφασίσουν τα μέλη της ΚΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα το τοποθετήσουν πρώτα οι βουλευτές και μετά θα γίνει η ψηφοφορία.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση που θα τεθεί σε ψηφοφορία, περιλαμβάνει τις εξής αλλαγές: Νίκος Παππάς, πρόεδρος της Κ.Ο., Γιώργος Γαβρήλος, Γιάννης Σαρακιώτης και Νίνα Κασιμάτη προτείνονται για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Η Γιώτα Πούλου προτείνεται για συντονίστρια των τομεαρχών και η Ραλλία Χρηστίδου ως αναπληρώτρια συντονίστρια. Αντιθέτως, η Θεοδώρα Τζάκρη διασώζεται και παραμένει στη θέση της γραμματέως της Κ.Ο.

Κασσελάκης: «O Σωκράτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»

Νωρίτερα, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε τον Σωκράτη Φάμελλο, κάνοντας λόγο για άψογη συνεργασία, ενώ ανακοίνωσε πως του έχει ζητήσει να τον βοηθήσει στη σύνθεση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σωκράτη Φάμελλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 11 μήνες. Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Εκπροσώπησε επάξια τον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έχω ζητήσει από τον Σωκράτη να με βοηθήσει στη σύνθεση του κυβερνητικού μας προγράμματος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι ενεργός για το καλό της κοινωνίας μας», προσέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.