Μητσοτάκης Live: Η ομιλία στην παρουσίαση της Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης μεταβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη – Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, πλαισιωμένος από αρμόδιους υπουργούς, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα τους, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Live η ομιλία Μητσοτάκη στην παρουσίαση του erga.gov.gr

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με τοπικούς βουλευτές της ΝΔ

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε σύσκεψη στο ΥΜΑΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας, και ακολούθησε συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στην οποία ήταν παρούσα και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Μαρία Συρεγγέλα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.