Με την απειλή ότι θα σκοτώσει τον πατέρα της και την αδερφή της, ο 44χρονος βίαζε κατεξακολούθηση την 16χρονη στον Κολωνό.

«Του έλεγα συνέχεια, γιατί το κάνεις αυτό, γιατί με βασανίζεις; γιατί μου κάνεις κακό; Κι εκείνος μου απάντησε καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου, γιατί έχω μπράβους στη νύχτα», είπε η 16χρονη.

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα, σε παρακαλώ πολύ, φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε: πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε» τονίζει το ανήλικο θύμα.

«Έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα, και είναι η εντύπωσή μου»

Μάλιστα, σύμφωνα με την 16χρονη, ο 44χρονος ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο, όπως η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Εκμεταλλευόταν ακόμα και αυτό και την εκβίαζε.

Με απειλούσε. Μου έλεγε: Θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δύο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου. Έβαλα τα κλάματα. Πήγα να φύγω, έπεσε κάτω, σαν να λιποθύμησα, αλλά είχα τις αισθήσεις μου. Απλά δεν μπορούσα, δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ και να μιλήσω. Μού είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει και εγώ του έλεγα: Γιατί το κάνει αυτό. Μου απάντησε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή. Εγώ τι φταίω; τού είπα. Προσπαθούσα να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν ήθελα, αλλά εκείνος το έκανε ξανά. Και ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα, και είναι η εντύπωσή μου».

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 44χρονο, που φρόντιζε να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, και όταν τον είδαν κάτω από το σπίτι της 16χρονης τον συνέλαβαν παρότι εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Τι ισχυρίζεται ο 44χρονος

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα βιασμού και επικαλείται μηνύματα που υπάρχουν στο κινητό του. «Θέλω να κάνουμε έρωτα», φέρεται να γράφει ένα από τα μηνύματα.

Η 16χρονη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς και κάνει λόγο για μία πλεκτάνη που έστησαν όταν κατάλαβαν ότι θα καταγγείλει τον βιασμό.

Αύριο ο 44χρονος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η ανήλικη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν γνώση και εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.