«Το έκανε ο τρελός»: Το Χ αποθέωνει τον Καραλή για το άλμα των 6 μέτρων

Η εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League που ξεσήκωσε το στάδιο και τους συναθλητές του - Κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ πηδώντας στα 6 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποθεώθηκε χθες στο Diamond League της Σιλέσια όταν πήδηξε στα 6 μέτρα στο άλμα επί κοντώ, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού πέρασε με την πρώτη τα 5,62 μ., τα 5,72 μ., τα 5,82 μ., με τη δεύτερη τα 5,92 μ. και με την τρίτη τα 6 μέτρα!

Τη στιγμή που πετυχαίνει αυτό που κυνηγούσε όλη τη θερινή σεζόν αποθεώνεται από όλο το στάδιο και τους συναθλητές του. Και όπως ήταν αναμενόμενο την ίδια αποθέωση γνώρισε και στον Χ, με τους χρήστες να εξαίρουν όχι μόνο τις αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και τον χαρακτήρα του.

Δείτε το άλμα

«Ο μυθικός Μανόλο»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή χαρακτήρισε τον Εμμανουήλ Καραλή «μυθικό».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις έσπασα το φράγμα των 6 μέτρων» Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Εμμανουήλ Καραλή, μετά το ιστορικό άλμα του στο Diamond League του Χορζόφ.

«Όταν ξεκινούσε η σεζόν, πίστευα ότι μπορώ να κάνω τα 6,00μ., όμως δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Το να φτάνω να κάνω 6,00μ. είναι απίστευτο», ανέφερε.

«Όλα ήταν τέλεια σήμερα και είμαι ερωτευμένος με την Πολωνία και αυτό το γήπεδο. Άνοιξα τη σεζόν μου εδώ στην Πολωνία και το να κάνω εδώ τα 6 μέτρα ήταν καταπληκτικό και θα μείνει στην καρδιά μου. Προπονούμαι με τον Πιότρ Λίσεκ και άλλους Πολωνούς αθλητές, οπότε ήταν πολύ ωραίο που έγινε στην Πολωνία» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε ο Άρμαντ Ντουπλάντις με 6,26 μ. τόνισε πόσο σπουδαίος αθλητής είναι.

«Έχω δει σχεδόν όλα τα παγκόσμια ρεκόρ του Μόντο, είναι σπουδαίο! Μεγάλωσα μαζί με τον Μόντο και ελπίζω μια μέρα στο μέλλον να γίνω ακόμα καλύτερος. Τώρα ανυπομονώ να τελειώσω τη σεζόν δυνατά και να επιστρέψω σπίτι» είπε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.