Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Προέδρου στα 89 – Ποια ήταν

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935, η Βέτα Προέδρου έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο.

Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Προέδρου σε ηλικία 89 ετών. Γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός της μεταπολεμικής νοσταλγικής ελαφράς μουσικής, γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1935 στη Θάσο.

Η Βέτα Προέδρου ήταν συνεργάτιδα της Ορχήστρας Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, ενώ έχει τραγουδήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες. Ηταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζώρτζη.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη από  Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένας θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου…Έφυγε σήμερα και κηδευεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου.Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία «Επιστροφή στις Μυκήνες». Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνωρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.