Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως για την σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης από έναν 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές εχθές Κυριακή 25 Αυγούστου στην περιοχή του Κολωνού.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον 10 φορές από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 19 Αυγούστου την ανήλικη φίλη του γιου του.

Πώς ο 44χρονος αποπλάνησε την 16χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος γνώρισε την 16χρονη κοπέλα μέσω του παιδιού του και για καιρό την προσέγγιζε φιλικά. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ώσπου ένα βράδυ την παρέσυρε μέσα στο αυτοκίνητο του.

Την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο κοντά στο σπίτι του και την βίασε.

«Βλέπουμε αυτοκίνητα που πηγαίνουν εκεί και αν τύχει να είμαι έξω και να έχω οπτική επαφή μετά από μισή ώρα φεύγουν τα αυτοκίνητα με τις κοπέλες. Εδώ κάθε βράδυ έρχονται για αγοραίο έρωτα», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Την απειλούσε για να μη μιλήσει

Σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι, ο 44χρονος την απειλούσε και την εκβίαζε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της. Έτσι κατάφερνε να κρατά την σιωπή της και να την βιάζει ξανά και ξανά για μήνες.

Η ανήλικη δεν άντεξε. Εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο την φρίκη που ζούσε και εκείνο την έπεισε να μιλήσει στον πατέρα της και να ζητήσει βοήθεια.

Ο πατέρας της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αμέσως ο 44χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Πώς τον συνέλαβαν

Τα ξημερώματα της Παρασκευής πιάστηκε να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι της κοπέλας. Προσπαθούσε να την βρει ενώ την καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο χωρίς εκείνη να απαντά. Λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον ταυτοποίησαν.

Πολύ κοντά στο σημείο όπου ο 44χρονος έφερνε το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής. Αρχικά όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχαν περικυκλώσει προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση για να τραπεί σε φυγή. Όμως δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Το αυτοκίνητο και το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκαν ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Περιστέρι κατασχέθηκε και ένας υπολογιστής. Ακόμη ελήφθη και βιολογικό υλικό του ίδιο και εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Η 16χρονη θα δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου και θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Απολογείται την Τρίτη ο 44χρονος

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας της ανήλικης σε μία απελπισμένη προσπάθεια να συλλέξει στοιχεία για όσα φρικιαστικά συνέβησαν στην κόρη του, έφτασε στο σημείο το απόγευμα της Παρασκευή και έψαχνε τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και απείθεια, καθώς όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί επιχείρησε να διαφύγει.