Κολωνός: Ερευνάται αν ο 44χρονος το είχε κάνει και σε άλλα κορίτσια

Ο 44χρονος έφτιαξε ψευτικό προφίλ στα social media για να πείσει ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά.

Για σχεδόν δύο μήνες βίαζε ο 44χρονος την 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό, απειλώντας το κορίτσι ότι θα κάνει κακό τόσο στο ίδιο όσο και στον πατέρα της σε περίπτωση που μιλούσε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Θεοδόση Πάνου, το σχέδιο του 44χρονου ήταν προσεκτικά στημένο. Η ιστορία ξεκινάει πριν 4 χρόνια. Αρχικά ο κατηγορούμενος – εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν πολύ ερωτευμένη με τον γιο του – είχε προσεγγίσει το κορίτσι όταν αυτό ήταν ακόμα 12 ετών με φιλική διάθεση, λέγοντάς του ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον γιό του και στη συνέχεια προχώρησε στις απειλές και τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της σήμερα 16χρονης.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ του παιδιού στα social media, από το οποίο ένας φίλος του έστελνε μηνύματα στον 44χρονο, για να φροντίσει να φαίνεται ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά -μάλιστα αυτά τα μηνύματα έδειξε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Ερευνες αν το είχε κάνει και σε άλλα κορίτσια

Για έναν παιδεραστή, «ανώμαλο ποινικό άνθρωπο» και καθ’ έξιν εγκληματία έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Σύμφωνα με τον ίδιο οι αρχές ερευνούν πλέον «αν ο θύτης το είχε κάνει και σε άλλα κοριτσάκια».

Ο γιος του 44χρονου έχει σοκαριστεί και δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του. «Ας ελπίσουμε να μην έχει παραπλανήσει άλλα παιδάκια» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.