Στους δρόμους 30 νέα λεωφορεία – Στο αμαξοστάσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα έχουν δρομολογηθεί στην Αττική 950 συνολικά λεωφορεία νέας τεχνολογίας - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα επιθεώρησε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Επιθεώρηση των νέων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που ξεκινούν σήμερα (26/8) στην Ανατολική Αττική, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο αμακοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί.

Ήδη τα πρώτα 30 από τα λεωφορεία έχουν τεθεί σε κυκλοφορία ενώ συνολικά ο στόλος θα ανέρχεται σε περισσότερα από 200. Μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα έχουν δρομολογηθεί στην Αττική 950 συνολικά λεωφορεία νέας τεχνολογίας, προσβάσιμα σε όλους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης αστικών και περιαστικών λεωφορείων στην Αττική.

«Σήμερα βλέπετε τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία που ήδη έχουν βγει σε δρόμους της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για ένα μικρό τμήμα από μια μεγάλη προσπάθεια η οποία τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2025 να έχουμε στην Αττική 950 νέα λεωφορεία σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, απολύτως προσβάσιμα σε ΑμεΑ, με κλιματισμό τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η προσήλωση της κυβέρνησης στην καθημερινότητα των πολιτών είναι συνεχής» τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πίστη ότι τους επόμενους μήνες οι κάτοικοι στην Αττική θα αρχίσουν να βλέπουν μια αισθητή διαφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών.

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.