Ο Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από μία ταραγμένη σχέση 20 χρόνων και ένα γάμο που κράτησε μόλις 2 έτη. Οι συγκρούσεις, καθώς και ο διαφορετικός τρόπος ζωής ήταν μερικά από τα αίτια που δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους μετά την επανασύνδεση.

Πλέον, ωστόσο ο ηθοποιός φαίνεται ότι προσπαθεί να πάει παρακάτω και να αλλάξει πορεία στη ζωή του. Όλα δείχνουν πως ο ίδιος περνάει πολύ χρόνο με την Κικ Κένεντι, την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι.

Ο Μπεν Άφλεκ και η 36χρονη κόρη του πρώην υποψήφιου προέδρου εθεάθησαν πρόσφατα στο  Polo Lounge του ξενοδοχείου Beverly Hills, σύμφωνα με το Page Six. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Χόλυγουντ οι δυο τους έχουν κυκλοφορήσει μαζί και σε άλλα δημοφιλή μαγαζιά και σημεία, ωστόσο ακόμα η φύση της σχέσης τους δεν έχει γίνει γνωστή. Ενώ γνωστοί και φίλοι τους, αλλά και οι ίδιοι δε δείχνουν διατεθειμένοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ποια είναι η Κικ Κένεντι

Η Κικ, κατά κόσμον Κάθλιν Αλεξάντρα Κένεντι, είναι ηθοποιός που έχει απολαύσει μικρούς ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως το Curb Your Enthusiasm, με πρωταγωνίστρια τη μητριά της Cheryl Hines.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν ως «τεμπέλα τουρίστρια» στο Fear and Loathing in Aspen του 2021.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, όπου σπούδασε θέατρο και ιστορία. Η ηθοποιός έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαθέτοντας 17,1 χιλ. followers στο Instagram.

Κάποτε πέρναγε πολύ χρόνο με την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία βρισκόταν σε σχέση με τον αδερφό της Κικ, Κόνορ Κένεντι.

Η ηθοποιός έχει αδυναμία για τα ταξίδια, όπως αναφέρει η Daily Mail, καθώς όπως έχει κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους έχει ταξιδέψει από την Αίγυπτο μέχρι και τη Μαδαγασκάρη.

Η οικογένειά της και η ίδια

Η Κικ πήρε το όνομά της από την προ-θεία της, Κάθλιν Κένεντι, η οποία ήταν επίσης γνωστή στην οικογένεια ως Κικ.

Η πρώτη Κικ γεννήθηκε Κάθλιν Άγκνες, το 1920 και ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του παππού της Κένεντι, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και του θείου της, προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Η Κάθλιν Άγκνες σόκαρε την αφοσιωμένη ιρλανδική καθολική οικογένειά της, καθώς παντρεύτηκε το 1944 τον Γουίλιαμ Κάβεντις, μαρκήσιο του Hartington, και προτεστάντη. Ο γάμος ήταν βραχύβιος και διήρκεσε μόνο τέσσερις μήνες, καθώς ο Κάβεντις πέθανε στη γραμμή της μάχης στο Βέλγιο τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Η Κάθλιν έχασε τη ζωή της τέσσερα χρόνια αργότερα σε αεροπορικό δυστύχημα στη Γαλλία.

Το χρονικό του διαζυγίου του Μπεν Άφλεκ

Η είδηση για τον Άφλεκ και την Κικ έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίσημη αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η εν διαστάσει σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ, Τζένιφερ Λόπεζ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, την Τρίτη, στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Η τραγουδίστρια κατέθεσε τα χαρτιά χωρίς δικηγόρο και προγαμιαίο συμβόλαιο – δύο χρόνια μετά τον γάμο του ζευγαριού τον Ιούλιο του 2022, που ακολούθησε δεύτερη τελετή τον επόμενο μήνα, στις 20 Αυγούστου.

Μετά από μήνες φημών περί χωρισμού, η Λόπεζ έβαλε τέλος στο γάμο της με τον Άφλεκ, όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη.

Επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού και ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου 2024.

Μία από αυτές τις διαφορές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ δεν άντεχε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που του έφερνε η σχέση τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των προβλημάτων αυτών ήταν στο ταξίδι του μέλιτος το 2022, όπου οι παπαράτσι τους ακολουθούσαν συνέχεια. Πηγές γύρω από το ζευγάρι ανέφεραν ότι εκεί ο ηθοποιός είχε «φρικάρει» και πως τότε άρχισε να σκέφτεται τα αίτια που οδήγησε στον πρώτο τους χωρισμό, την πίεση δηλαδή, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Άνθρωποι από τον κύκλο του Μπεν Άφλεκ σχολίασαν στο Page Six, ότι ο ίδιος δε νιώθει ντροπή που επιλέγει τη μοναξιά του και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του». «Ποτέ δεν έχει -και φαινομενικά δεν θα δώσει ποτέ- τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», προσθέτουν.

Η πλευρά της Τζένιφερ Λόπεζ

Τα προαναφερθέντα αποτελούσαν πρόβλημα για την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Το είδος της μεγάλης αγάπης στην οποία πιστεύει η Τζένιφερ, στο είδος της ολοκληρωτικής αφοσίωσης. Ο Μπεν έπαιξε μαζί της για λίγο και ήθελε να συμμετέχει, αλλά απλά δεν είναι αυτός που είναι», σχολίασε άνθρωπος από τον κύκλο του Μπεν Άφλεκ.

Από την άλλη πλευρά, η δημοφιλής τραγουδίστρια νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο τους, επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνη και ο Άφλεκ θα κατάφερναν επιτέλους να κάνουν την αγάπη τους να λειτουργήσει. Αν και οι γνωστοί της είπαν σε δημοσιογράφους ότι είναι έξαλλη. «Την έχει ταπεινώσει. Εκείνος ήταν αυτός που έδωσε την πρωτοβουλία να τα ξαναβρούν», εξήγησαν.

«Την έχει ταπεινώσει. Εκείνος ήταν αυτός που έδωσε την πρωτοβουλία να τα ξαναβρούν», πρόσθεσαν οι πηγές.

Εκείνη έκανε πολλές προσπάθειες για να κρατήσει το γάμο τους, ωστόσο ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. «Δεν έδειξε καμία δέσμευση και κανένα ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους. Έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της», ανέφεραν οι φίλοι της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι κλέφτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 – 20 χρόνια αφότου είχαν αρχικά οριστεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν μια επίσημη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους στο κτήμα του Άφλεκ στη Georgia.