Νετανιάχου: Όποιος μας κάνει κακό, του κάνουμε και εμείς

Το Ισραήλ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αμυνθεί, είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ με 320 πυραύλους.

Η Μέση Ανατολή βράζει. Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε σήμερα μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της στο Ισραήλ με 320 πυραύλους. Είχαν προηγηθεί τα προληπτικά χτυπήματα του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συγκάλεσε εκτάκτως το συμβούλιο ασφαλείας και η χώρα κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 48 ώρες. Όπως είπε το Ισραήλ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αμυνθεί, μετά την εκτόξευση εκατοντάδων ρουκετών και drones από την υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ, σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της, Φουάντ Σουκρ τον περασμένο μήνα σε προάστια της Βηρυτού.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, να επιστρέψουμε τους κατοίκους του βορρά με ασφάλεια στα σπίτια τους και να συνεχίσουμε να τηρούμε έναν απλό κανόνα: Όποιος μας κάνει κακό του κάνουμε και εμείς», ανέφερε σε δήλωσή του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.