Λούνα παρκ Πευκοχώρι: «Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία»

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη προχώρησε σε νέες καταγγελίες για όσα γίνονται στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο γιος του - Συγκίνηση στο τρισάγιο.

Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη τελέστηκε το πρωί σε κλίμα συγκίνησης στο λούνα παρκ που έχασε τη ζωή του στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το μοιραίο λούνα παρκ.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου προκειμένου να καταθέσεις μηνύσεις.

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία»

Ο πατέρας του 19χρονου Γιώργος Καμπαϊλής προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες.

«Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή, σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας και ως άνθρωπος ότι θα λειτουργήσω με τον ίδιο τρόπο, θα καταπατήσω τον νόμο» είπε.

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών» είπε. «Το μηχάνημα είναι ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη η οποία αγοράστηκε από αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, που το είχε παροπλισμένο από το 2010. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το αγόρασε ως σκραπ το 2020 με τη λογική να το πάει στη Βουλγαρία για να το ανακατασκευάσει. Το μηχάνημα αυτό από το 2020 παίρνει βεβαιώσεις μεγάλων εταιρειών για την αξιοπιστία του» κατέληξε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.