Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 44χρονος άνδρας ο οποίος από τον Ιούνιο βίαζε κατ’ εξακολούθηση μία 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό.

Ο άνδρας βίαζε την ανήλικη μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο της περιοχής και μάλιστα την εκβίαζε και την απειλούσε ότι θα της έκανε κακό αν αποκάλυπτε όσα συνέβαιναν.

Όταν συνελήφθη κατασχέθηκε το κινητό και το αυτοκίνητο στο οποίο βίαζε την 16χρονη. Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-8-2024, 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.