Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο θρυλικό «Μαρακανά» τη Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20, με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού να στέλνουν ευχές, μήνυμα στήριξης και πίστης στους Νέους του συλλόγου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA στις 22:00.

Χθες οι Νέοι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον σημερινό τελικό του Intercontinental U20. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί (ώρα Βραζιλίας) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Fluminense και μετά η αποστολή κατευθύνθηκε στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός με τη CR Flamengo, στο γήπεδο του Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» για πρώτη φορά το ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον αγωνιστικό χώρο όπου θα παίξουν, διεκδικώντας το τρόπαιο. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεναγήθηκαν και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στην πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Φλαμένγκο. Στόχος της χρυσής φουρνιάς του Ολυμπιακού να συνεχίσει να γράφει Ιστορία, να κατακτήσει ακόμη μία διεθνή κορυφή, μεγαλώνοντας τον μύθο του συλλόγου και σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Φλαμένγκο, Φιλίπε Λουίς, θα έχει όλα τα αστέρια των Βραζιλιάνων στη διάθεσή του.