Ονειρικό ντεμπούτο στη Super League έκανε ο 19χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης, που χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό (1-1), στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου. Οι Κρήτες είχαν προηγηθεί στο 9΄ με τον Μπόρχα Γκονζάλες και βρίσκονταν «αγκαλιά» με τη νίκη, αλλά ο νεαρός τους στέρησε τη χαρά και φρόντισε ούτως ώστε η ομάδα του Περιστερίου να… διπλασιάσει τις ισοπαλίες της.

Αν και ο Ατρόμητος απείλησε μόλις στο 7΄, με άστοχο σουτ του Μίχορλ από καλή θέση, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 9΄ χάρη στην έμπνευση του Μπόρχα Γκονζάλες, ο οποίος από πλάγια δεξιά επιχείρησε, αντί για σέντρα, σουτ και αιφνιδίασε τον Κοσέλεφ. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι τις μεγάλες φάσεις, με το σουτ του Ουάρντα στο 33΄ να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ ο ΟΦΗ είχε ευκαιρία να αυξήσει το προβάδισμά του στο 36΄, αλλά ο Ισέκα αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αποστολάκη, το σουτ του οποίου στο 50΄ απέκρουσε ο Κοσέλεφ, ενώ στην αντίπερα όχθη η υπεροχή του Ατρομήτου συνέχιζε να μην μετουσιώνεται σε ουσιαστικές ευκαιρίες. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές, αλλά ούτε η είσοδος των Καρλίτος και Γιουμπιτάνα έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Περιστερίου, που χρειάστηκε να φτάσει στο 84΄ για να δημιουργήσει -και να χάσει- κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Γιουμπιτάνα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Χριστογεώργος τον νίκησε στο τετ-α-τετ και διαφύλαξε το προβάδισμα του ΟΦΗ.

Την τελευταία λέξη του αγώνα, όμως, έμελλε να την πει ο 19χρονος Καλοσκάμης. Ο νεαρός, που μπήκε αλλαγή λίγο πριν το τέλος και έκανε το ντεμπούτο του στη Super League, εκμεταλλεύθηκε άτσαλη απομάκρυνση του Χριστογεώργου σε παράλληλο γύρισμα του Ουάρντα και από κοντά ισοφάρισε στο 92΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μέσα σε ένταση και με τρεις αποβολές, δύο για τον Ατρόμητο και μία για τον ΟΦΗ, καθώς οι Μανσούρ, Κίνι και Ισέκα είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσουν το επόμενο ματς των ομάδων τους.