Φάμελλος-Τσαμπάζη: Η ανάρτηση περί σχέσης τους και η προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξή του τόσο στον Σωκράτη Φάμελλο όσο και στη Δώρα Τσαμπάζη - Πώς εμπλέχτηκε και η Έφη Αχτσιόγλου.

Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη, με αφορμή μια ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στο Χ που έγραφε ότι έχουν σχέση και έκαναν καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό της Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση ανέφερε:

«Ο Φάμελλος δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ γιατί απλά δεν θέλει. Έκανε όμως τις διακοπές του όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο Δώρα Τσαμπάζη και φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για πέντε μέρες».

Ο Σωκράτης Φάμελλος αντέδρασε αμέσως στην ανάρτηση.

«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

Άμεση ήταν η αντίδραση και της Δώρας Τσαμπάζη. «Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε.

φωτ: Facebook/Δώρα Τσαμπάζη

«Η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο»

Τη στήριξή τους και στους δύο εξέφρασε στο X ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά».

Για προσφυγή στη δικαιοσύνη έκανε λόγο και η Έφη Αχτσιόγλου. «Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομα για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο» έγραψε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.