Οι απορίες του Τραμπ για την επίδραση της κοκαΐνης – Μια διαφορετική συνέντευξη

Ο Τραμπ ρώτησε τον γνωστό κωμικό Theo Von για να μάθει τη διαφορά στην εμπειρία μεταξύ της κατανάλωσης αλκοόλ και της χρήσης κοκαΐνης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο podcast «This Past Weekend» του κωμικού Theo Von, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησε μια ποικιλία θεμάτων, εστιάζοντας κυρίως στη χρήση ναρκωτικών, την υγεία και την πολιτική κατάσταση των ΗΠΑ. Η συζήτηση περιλάμβανε τον αγώνα του Τραμπ κατά της χρήσης ουσιών και την άποψή του για τον εθισμό, καθώς και το ζήτημα της φαρμακευτικής διαφθοράς και της επιρροής των φαρμακευτικών εταιρειών.

Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι δεν έχει ποτέ δοκιμάσει ναρκωτικά και δεν πίνει ποτέ αλκοολ, γεγονός που αποδίδει στον αδελφό του, ο οποίος πέθανε από εθισμό στο αλκοόλ.

Στην ίδια κατεύθυνση, ο Von, που έχει δώσει και ο ίδιος μάχη με τον εθισμό, περιέγραψε την εμπειρία του με την κοκαΐνη, με τον Τραμπ να τον ρωτάει πώς συγκρίνεται η επίδρασή της με το αλκοόλ. «Η κοκαΐνη θα σε μετατρέψει σε κουκουβάγια, φίλε—ξέρεις τι εννοώ;» απάντησε γελώντας ο Von και συμπλήρωσε: «Θα είσαι ο δικός σου φανοστάτης»

«Απείλησαν βίαια τον Μπάιντεν»

Ο Τραμπ επίσης εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την υγεία του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του και στην ικανότητά του να ηγηθεί της χώρας. Υπογράμμισε την ανάγκη για ένα ισχυρό και ικανό ηγέτη και έθεσε υπό αμφισβήτηση τη δυνατότητα του Μπάιντεν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αξιώματος.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ποιος ώθησε τον Μπάιντεν να αφήσει την προεκλογική εκστρατεία, ο Τραμπ απάντησε: Θα έλεγα ο Σούμερ, η Πελόζι και πολλοί άλλοι επικεφαλής των Δημοκρατικών. Τον απείλησαν βίαια νομίζω».

Η συνέντευξη κάλυψε επίσης τις απόψεις του Τραμπ για τη διαφθορά στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με τον πρώην Πρόεδρο και νυν υποψήφιο να κατηγορεί τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι ασκούν υπερβολική επιρροή στην πολιτική. Εξέφρασε την ανησυχία του για το πώς η φαρμακευτική βιομηχανία χειραγωγεί το σύστημα για να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα εις βάρος των πολιτών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.