Προκριματικά Champions League: Προβάδισμα για Ζάλτσμπουργκ, Σπάρτα και Γιάνγκ Μπόις

Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Ζάλτσμπουργκ, Σπάρτα και Γιούνγκ Μπόις, ενώ το ζευγάρι Μίντιλαντ-Σλόβαν αναδείχθηκε ισόπαλο.

Προβάδισμα πρόκρισης στη League Stage του Champions League πήραν οι Ζάλτσμπουργκ, Σπάρτα και Γιάνγκ Μπόις. Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι Μίντιλαντ-Σλόβαν.

Η Ζάλτσμπουργκ κερδισε με 0-2 επί της Ντιναμό Κιέβου σε μία καθαρή νίκη και βρίσκεται επί της ουσίας με το ένα πόδι στη στη League Stage. Σκόρερ για τους Αυστριακούς ήταν οι Νεν Ντορζέλ στο 29ο λεπτό και ο Μάουτιτς Κιάεργκαρντ που σφράγισε τη νίκη στο 50′.

Η Σπάρτα και εκείνη πήρε μία νίκη με μαξιλαράκι ασφαλείας, αφού νίκησε με 0-2 την Μάλμε. Το πρώτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ τους Γενς Στριγκερ Λάρσεν στο 31′, ενώ το καθοριστικό γκολ το πέτυχε ο Ματέι Ρίνες στο 88ο λεπτό.

Όσον αφορά την Γιάνγκ Μπόις, επικράτησε επί της Γαλατασαράι με 3-2, με την προσπάθεια του Ματσί Μπατσουαγί για ανατροπή, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα να μην αποδεικνύονται αρκετές. Τα τρία τέρματα της ελβετικής ομάδας πέτυχαν οι Ζοέλ Μοντέιρο (3′, 45+4′) και ο Φίλιπ Ούγκρινιτς στο 86′.

Τέλος, η Μίντιλαντ και η Σλόβαν ήρθαν ισόπαλες σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Οι σκόρερ ήταν ο Μπλάκμαν στο 59′ για την Σλόβαν και ο Έντουαρντ Τσιλούφια, ο οποίος απάντησε στο 79′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (21/8):

Γιανγκ Μπόις – Γαλατασαράι 3-2
Μίντιλαντ – Σλόβαν 1-1
Μάλμε – Σπάρτα 0-2
Ντινάμο Κιέβου – Ζάλτσμπουργκ 0-2

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.