Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε – Το 3ο παιδί που χάνει η οικογένεια

Ο άτυχος άνδρας, έμπειρος εκπαιδευτής του παρά πέντε, ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών - Τραγικό χτύπημα για την μητέρα του που έχει χάσει άλλα δύο παιδιά

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 33χρονου άνδρα, εκπαιδευτή στο παραπέντε, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Τραγικό χτύπημα για την μητέρα του

Τραγικό είναι το χτύπημα της μοίρας για τη μητέρα του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε τροχαία δυστυχήματα.

Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα. Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Διερευνώνται τα αίτια

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η οικογένεια του 33χρονου άνδρα, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και άφησε πίσω του το μόλις 2 ετών παιδί του. Οι σκέψεις όλων είναι κοντά στην οικογένειά του, που βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.