BHMAgazino: Ένα μαγικό ταξίδι τέχνης με έναν υπέροχο πίνακα του Asher Brown Durand στο εξώφυλλο

Μαζί με το «Βήμα» αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου

To BHMAgazino που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου με το ΒΗΜΑ μας χαρίζει έναν υπέροχο πίνακα του Asher Brown Durand στο εξώφυλλο.

Σε ένα μαγευτικό ταξίδι τέχνης μας προσκαλεί το νέο τεύχος του μοναδικού ένθετου περιοδικού BHMAgazino με έργα μεγάλων ζωγράφων που φιλοξενούνται στα κορυφαία Αμερικανικά μουσεία.

Τα μοναδικά δημιουργήματα με έμπνευση τα φυσικά τοπία «αποτυπώνουν» ονειρικές εικόνες από το περιβάλλον που οι σύγχρονες γενιές βλέπουν να αλλάζει.

Οι κορυφαίες τοπιογραφίες αποτελούν κληρονομιά όχι μόνο λόγω της καλλιτεχνικής τους αξίας αλλά και ως «εικόνες» ενός φυσικού πλούτου που χάνεται.

Το ταξίδι όμως δεν σταματά εκεί. Μέσα από τις σελίδες του BHMAGAZINO απολαμβάνουμε μια εκπληκτική περιήγηση στους διάσημους αμπελώνες της Γαλλίας αλλά και στα εμβληματικά κάστρα που δεσπόζουν στη θάλασσα σε ονειρικές περιοχές ανά τον κόσμο.

Επιπλέον ενημερωνόμαστε για τον εμφύλιο των δισεκατομμυριούχων της Σίλικον Βάλεϊ με φόντο την εκλογική μάχη Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ και γνωρίζουμε τον διάσημο pop artist Μάικ Κέλι, έναν από τους πιο επιδραστικούς και αμφιλεγόμενους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

Το ΒΗΜΑgazino προσφέρει και αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου μια ολοκληρωμένη, πλήρως ενημερωμένη και με άποψη εικόνα του κόσμου μέσα από την τέχνη, το περιβάλλον, τα ταξίδια αλλά και τη διεθνή επικαιρότητα.

Μη το χάσετε !

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.