Με επευφημίες οι ομιλίες Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Οι ΗΠΑ είναι «έτοιμες» για την προεδρία της Κάμαλα Χάρις τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα σημείωσε ότι «η ελπίδα επιστρέφει» κατά τις ομιλίες τους στο συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στο Σικάγο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα στο συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στο Σικάγο ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι «έτοιμες» για την προεδρία της Καμάλα Χάρις».

Και «η Κάμαλα Χάρις είναι έτοιμη για τη δουλειά», είναι κάποια «που πέρασε όλη της τη ζωή μαχόμενη γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να ακουστούν», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος, 63 ετών, που εκφώνησε ομιλία με πολλές αιχμές εναντίον του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου — του διάδοχου κ. Ομπάμα στον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ.

Προσάρμοσε εξάλλου το παλιό του σλόγκαν «Yes, we can» («ναι, μπορούμε») στην υποψήφια Χάρις, διαβεβαιώνοντας πως «ναι, μπορεί» να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ.

Μ. Ομπάμα: Η ελπίδα επιστρέφει

«Η ελπίδα επιστρέφει»: η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα εκφώνησε το βράδυ χθες Τρίτη ομιλία που ενθουσίασε τους συνέδρους των Δημοκρατικών, οι οποίοι ετοιμάζονται να στέψουν την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις υποψήφια του κόμματος για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Υπάρχει «κάτι μαγικό και θαυμάσιο στον αέρα», διαβεβαίωσε η κυρία Ομπάμα, οικεία μορφή του Δημοκρατικού κόμματος, εξαιρετικά δημοφιλής στο Σικάγο: «Είναι η μεταδοτική δύναμη της ελπίδας», εξήγησε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.