Καιρός: Βροχή στην Αττική το μεσημέρι

Πέρασαν τα δύσκολα με την κακοκαιρία - Έρχεται βροχή το μεσημέρι στην Αττική - Νέο σύστημα από την Ιταλία θα χαλάσει ξανά τον καιρό.

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, αλλά τα φαινόμενα δεν θα είναι το ίδιο έντονα με χθες (20/8). «Τα δύσκολα από πλευράς καταιγίδων έχουν περάσει» λέει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Τοπικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα το απόγευμα σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. «Δεν ξέρω αν θα έχουμε χαλάζι σήμερα. Έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, θα έχουμε πάντως κάποια φαινόμενα», σημείωσε.

Βροχές στην Αττική

Όσο για την Αττική ο καιρός θα χαλάσει το μεσημέρι. «Στην Αττική θα είναι η πρώτη μέρα μετά από μήνες που θα βρέξει λίγο το μεσημέρι (1-2 ώρες). Κυρίως στο κέντρο και στα βόρεια του νομού. Θα είναι περιορισμένης διάρκειας», εξήγησε.

Οι θερμοκρασίες δεν είναι υψηλές. «Οι μεγαλύτερες θα είναι 34-35 στα ανατολικά ηπειρωτικά, 30-32 στο Αιγαίο, είναι 1-2 βαθμούς κάτω από τα κανονικά» είπε ο κ. Γιαννόπουλος. Στη Θεσσαλονίκη θα έχει καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα. Η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς.

Ένα οργανωμένο σύστημα από την Ιταλία θα επηρεάσει πάλι δυτικά και βόρεια τη χώρα από την επόμενη Τρίτη 27/8.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.