ΝΔ – Ρωμανός: «Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη»

«Πραγματικό αφεντικό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» τόνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, και χαρακτήρισε «χυδαίες επιθέσεις με ύφος υποκόσμου» τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης «εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που για ακόμη μια φορά κάλυψε την αμηχανία του για τον άθλιο ευρωβουλευτή του με χυδαίες προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις, είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός και προσέθεσε:

«Οι χυδαίες επιθέσεις σε ύφος υποκόσμου κατά δύο τουλάχιστον αστυνομικών (και όχι του αστυνομικού που φωτογράφισε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου), οι άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, οι εκβιασμοί, οι «ψόφοι», οι απειλές για επιθέσεις σε πολίτες, που έχουν ”φακελωμένους”, στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους και όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, είναι επιθέσεις με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη».

Υπογράμμισε ότι «όλα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη -και προφανώς για όλα τα μέλη και τα στελέχη του, καθότι κανείς δεν αντιδρά- είναι κανονικά, ”αφού λέγονται σε προσωπικές συνομιλίες”» και κατέληξε:

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς σε διαδικτυακή διαφωνία που είχε με αστυνομικό, φέρεται να εξαπέλυσε ύβρεις κατά του κλάδου, ενώ σε ηχητικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αργότετα φέρεται να ακούγεται να λέει στο άτομο το οποίο συνομιλεί μέσω μηνυμάτων: «Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς».

Εχθές Τρίτη 20/8 ένα νέο ηχητικό με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Νίκος Παππάς ακούγεται να απειλεί και πάλι χρησιμοποιώντας αχαρακτήριστες εκφράσεις.

Η Νέα Δημοκρατία είχε καλέσει τον Στέφανο Κασσελάκη να διαγράψει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε έγγραφη διαμαρτυρία είχε προβεί η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, κάνοντας λόγο για «απύθμενο μίσος».

Παράλληλα, την άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά ζήτησαν και ευρωβουλευτές της ΝΔ με ανακοίνωσή τους.

Μάλιστα, τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγείλει και η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.