Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε αυτό που φαινόταν αναπόφευκτο: κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από μήνες έντονης φημολογίας. Η J Lo κατέθεσε την αίτηση χθες Τρίτη 20/8 στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Στην αίτηση αναφέρεται ως ημερομηνία χωρισμού η 26η Απριλίου 2024, ωστόσο η 20η Αυγούστου είναι επίσης πολύ σημαντική στην ιστορία των Bennifer: σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο της τεράστιας και πιο παραδοσιακής, γαμήλιας τελετής που πραγματοποίησαν στην Τζόρτζια. Οπότε δύσκολα μοιάζει με σύμπτωση η μέρα κατάθεσης της αίτησης από την πλευρά της διάσημης ποπ σταρ, αναφέρει το TMZ.

Οι δυο τους αναζωπύρωσαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021, έπειτα από ειδύλλιο 18 μηνών από το 2002 έως το 2004 -όταν και αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν προχώρησαν τότε στο μεγάλο βήμα-, για να ακολουθήσει ο γάμος τους τον Ιούλιο του 2022.

Χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι ότι στα έγγραφα που κατέθεσε η Λόπεζ δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια κέρδη αποκόμισαν κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων που παρέμειναν παντρεμένοι αποτελούν κοινή περιουσία.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της J Lo και ο δεύτερος του Άφλεκ και θα περίμενε κανείς ότι ένα προγαμιαίο συμβόλαιο θα ήταν κάτι παραπάνω από αυτονόητο. Προφανώς, πίστευαν ότι αυτός ήταν ένας γάμος που θα κράταγε για πάντα, κάτι που τελικά που δεν έγινε. Δεδομένου ότι δεν έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί δεν υπάρχουν θέματα επιμέλειας.

Έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες αναφέρει, σύμφωνα με το BBC, ότι τόσο η 55χρονη, όσο και ο 52χρονος, πρέπει να μοιραστούν κάθε πληροφορία που αφορά στα οικονομικά τους, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, εξόδων, ακινήτων και χρεών. Μέχρι να υπάρξει τελική συμφωνία για όλα τα οικονομικά ζητήματα της υπόθεσής τους είναι υποχρεωμένοι να γνωστοποιούν κάθε αλλαγή στην οικονομική τους κατάσταση.