iPhone 16: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης; – Οι αλλαγές που έρχονται

Η πρόσκληση της apple που διέρρευσε αναφέρει ότι το iPhone 16 θα παρουσιαστεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι φανατικοί χρήστες της Apple και πιο συγκεκριμένα των iPhone ίσως δεν χρειαστεί να περιμένουν αρκετές μέρες για την παρουσίαση του νέου μοντέλου της εταιρείας.

Χρήστης της πλατφόρμας Χ έκανε μια ανάρτηση με την πρόσκληση της εκδήλωσης όπου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone 16. Σύμφωνα με αυτή η ημερομηνία διεξαγωγής της παρουσίασης είναι η 10η Σεπτεμβρίου

Ειδικότερα, ο Majin Bu έγραψε: «Σύμφωνα με όσα μου είπε μια πηγή που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, η εκδήλωση της Apple όπου θα παρουσιαστεί το iPhone 16, θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτό πρέπει να είναι το εξώφυλλο της πρόσκλησης».

Ωστόσο, πολλοί είναι επιφυλακτικοί ως προς την αυθεντικότητα της διαρροής και ακόμη και ο ίδιος ο Majin Bu αναφέρει: «Δεν έχω τρόπο να επαληθεύσω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πραγματικές, αλλά όλα φαίνονται πολύ αληθοφανή λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία νέα».

Οι αλλαγές με το νέο μοντέλο

Αξίζει να αναφερθεί ότι το περασμένο διάστημα διέρρευσαν πληροφορίες οι οποίες θέλουν τα νέα κινητά τηλέφωνα να διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα και ένα νέο «κουμπί λήψης».

Αλλαγές αναμένονται και στα χρώματα, σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει. Η απλή έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα: μπλε, πράσινο, λευκό, μαύρο και ροζ.

Όσον αφορά το iPhone 16 Pro, θα διατίθεται σε λευκό, μαύρο, ασημί και σε μια «χάλκινη» απόχρωση.

Σε σύγκριση με τις περσινές αποχρώσεις, αυτές που διέρρευσαν φαίνεται να είναι πολύ πιο φωτεινές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.