Κουλιεράκης: Παίκτης της Βόλφσμπουργκ από τις 30 Αυγούστου ο στόπερ του ΠΑΟΚ

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την αγορά από τον ΠΑΟΚ του 20χρονου κεντρικού αμυντικού - Τι θα καρπωθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει παίκτης της Βόλφσμπουργκ αφότου ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League.

Οι «λύκοι» της γερμανικής Bundesliga ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του διεθνούς 20χρονου κεντρικού αμυντικού υπό τον όρο πως θα του επιτρέψουν ν’ αγωνιστεί στα δύο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς που θα ορίσουν το ευρωπαϊκό μέλλον της ελληνικής ομάδας: αν δηλαδή θα συμμετάσχει στη League Phase του Europa ή του Conference League.

Το ποσό που θα καρπωθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν οριστεί επίσης μπόνους επίτευξης στόχων που ανεβάζουν το ποσό στα όρια των 15 εκατομμυρίων. Όπως από την πλευρά της ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη συμφωνία έχει προβλεφθεί κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

«Ανυπομονούμε να σε δούμε, Κωνσταντίνε», έγραψαν οι άνθρωποι της Βόλφσμπουργκ στο δεύτερο από τα tweets που αφιέρωσαν στον νεαρό Έλληνα στόπερ. Ή αλλιώς τη δεύτερη πιο δαπανηρή μεταγραφή του κλαμπ στο εφετινό καλοκαίρι μετά του Πολωνού γκολκίπερ Κάμιλ Γκράμπαρα από την Κοπεγχάγη (13.5 εκατ).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.