Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις βουλγαρικές αρχές για να διαπιστώσουν τί κρύβεται πίσω από την άγρια συμπλοκή στο beach bar στη Χαλκιδική.

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το MEGA από την άγρια συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής.

Στα πλάνα φαίνονται δύο αντίπαλες ομάδες εκτοξεύουν καρέκλες, μπουκάλια ποτού και ότι άλλο βρίσκουν μπροστά τους, την ώρα που ακούγονται ουρλιαχτά

Με κομμένη την ανάσα οι εργαζόμενοι και όσοι πελάτες της επιχείρησης παρέμειναν στις θέσεις τους προσπαθούν να καλυφθούν γιατί ο άνδρας με την λευκή μπλούζα, της ασφάλειας του beach bar, προτάσσει απειλητικά το όπλο.

Στα πλάνα οι δράστες φαίνονται να δρουν σε ευθείες βολές ενώ οι θαμώνες προσπαθούν να προστατευτούν κρατώντας καρέκλες και σκύβοντας κάτω από τα τραπέζια.

Οι κινήσεις του πιστολέρο φαίνονται νευρικές. Τελικά πυροβολεί.

Όταν η ομάδα των 8 πελατών επιτίθεται στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης κάνοντας του κεφαλοκλείδωμα, ο ένοπλος άνδρας της προστασίας του, ανοίγει πυρ ξανά. Οι μαυροφορεμένοι άνδρες συνεχίζουν να τον χτυπούν ανηλεώς, ενώ λίγο μετά ο επιχειρηματίας με δυσκολία βαριά χτυπημένος, προσπαθεί να σταθεί όρθιος.

Από το βιντεοληπτικό υλικό ταυτοποιούνται ο πιστολέρο και ένας εκ των συνεργών του, οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.

Είναι Έλληνες γνώριμοι των Αρχών για υποθέσεις εκβιασμών και όπλων, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τα υπόλοιπα άτομα από την ασφάλεια του καταστήματος, στο οποίο τελικά μπήκε λουκέτο.

Το beach bar είχε ανοίξει το 2017 από Έλληνες επιχειρηματίες με έδρα την Θεσσαλονίκη. Για 6 χρόνια μεσουρανούσε στη διασκέδαση και μόλις τον περασμένο χειμώνα πουλήθηκε στον επιχειρηματία με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Πριν περάσει ένας χρόνος το μαγαζί σφραγίστηκε για πάντα μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Ο «Ρώσος» και η βουλγαρική μαφία

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις βουλγαρικές αρχές για να διαπιστώσουν τί κρύβεται πίσω από την άγρια συμπλοκή.

Ο αρχηγός της παρέας των Βούλγαρων, Κίρχο Ρούσκια, με το ψευδώνυμο «Ρώσος», ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, είναι πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης τα «Σφυριά» του «Τάκη» στην Βουλγαρία και γνωστός έμπορος ναρκωτικών στα Σόφια.

Σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, του είχε ανατεθεί συμβόλαιο θανάτου στη χώρα του, το οποίο δεν κατάφερε να το εκτελέσει ενώ το 2016 είχε συλληφθεί στο Μπαλί για υπεξαίρεση πιστωτικών καρτών.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν λοιπόν το σενάριο, να υπάρχει διαμάχη μεταξύ συμμοριών από την Βουλγαρία, οι οποίοι έχουν ανοίξει τα πλοκάμια τους και δραστηριοποιούνται στην Χαλκιδική.

Από την ίδια έρευνα έχουν διαπιστώσει ότι ο 55χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος είναι επίσης από την Βουλγαρία και ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση από τους ομοεθνείς του, είναι στην πραγματικότητα αχυράνθρωπος ενός νονού της νύχτας στην Βουλγαρία με τον οποίο ο Κίρχο Ρούσκια φέρεται να έχει αντιπαλότητα.

«Θα μπορούσε να είναι κλασική περίπτωση εκβιασμού, όταν κάποιος πουλά προστασία για κάποιο κατάστημα και ζητά χρήματα. Μια άλλη εκδοχή είναι κάποιες διαφωνίες σε σχέση με το ακίνητο, δηλαδή για τον τρόπο που έχει ενοικιαστεί το κατάστημα ή η παραλία, η πιθανή παραχώρησή τους», δήλωσε ο Τιχόμιρ Μπεζλόφ, ειδικός για θέματα ασφάλειας.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται ακόμη και σε αντίστοιχου τύπου άγριες αιματηρές συμπλοκές που έγιναν σε βουλγαρικά θέρετρα και παραλιακά μαγαζιά της Μαύρης Θάλασσας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.