«Αγρίεψε» ο καιρός στη Λάρισα – Χαλάζι και πλημμυρισμένοι δρόμοι (Εικόνες)

Προβλήματα αντιμεώπισαν οι κάτοικοι της Λάρισας μετά τις καταιγίδες και την χαλαζόπτωση στην πόλη - Ο καιρός αύριο

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στις 17.00 περίπου το απόγευμα στη Λάρισα. Η καταιγίδα συνοδευόταν από ριπές αέρα, βροντές ενώ για λίγα λεπτά έριξε χαλάζι μέσα στην πόλη.

Όπως μεταδίδει το larissanet, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κύριος όγκος νερού έπεσε και σε κάποιες περιοχές εξακολουθεί να πέφτει, στο τόξο από Λάρισα και νότια προς Σοφάδες Καρδίτσας.

Χαλάζι έπεσε κατά τόπους και σε άλλα σημεία του Νομού Λάρισας, όπως στον Δήμο Κιλελέρ, ενώ υπάρχουν αναφορές για χαλαζόπτωση και στην Τερψιθέα και στις Ελευθερές.

Προβλήματα μετά το πέρας της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με το onlarissa, μετά τη λήξη του φαινομένου δυσκολίες εντοπίζονται στον κυκλικό Κόμβο του Αγίου Αχιλλίου, όπου μεγάλο κλαδί πλατάνου έσπασε και «προσγειώθηκε» στο οδόστρωμα, ενώ τμήμα της οδού Γεωργίου Σεφέρη (στη συμβολή της με την Γούναρη) πλημμύρισε με κάποιους κατοίκους να προσπαθούν να αποφράξουν φρεάτιο για την αποχώρηση των νερών που συγκεντρώθηκαν.

Ακόμη, στο κέντρο της πόλης κάδοι απορριμμάτων μετακινήθηκαν από τον δυνατό αέρα, ενώ γεμάτη μικρά κλαδιά είναι και η Κεντρική πλατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για κοπές δέντρων. Μια εξ αυτών στην οδό Πολυτεχνείου.

Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

φωτογραφία: onlarissa.gr

Ο καιρός αύριο

Αύριο Τετάρτη 21/08 αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στην Κεντρική Μακεδονία, στην Εύβοια, στο Νότιο Ιόνιο και στα δυτικά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Από το πρωί τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά αυτών ενώ από το μεσημέρι θα παρουσιάσουν κατά τόπους ενίσχυση και θα επηρεάσουν και την Κρήτη. Σημαντική εξασθένηση αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι κατά τόπους σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 36, στη Θεσσαλία από 22 έως 35, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 18 έως 33, στην υπόλοιπη Στερεά από 25 έως 35, στην Πελοπόννησο από 19 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 31, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 35 και στις Κυκλάδες από 23 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 31 και στην Κρήτη από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.