Αλεξανδρούπολη : Κατέληξε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε κλαμπ στις Φέρες

Κατέληξε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε κλαμπ στις Φέρες στην Αλεξανδρούπολη - Ελεύθεροι οι δράστες.

Κατέληξε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε κλαμπ στις Φέρες, στην Αλεξανδρούπολη. Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή μετά από πέντε μέρες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν πατέρας 4 παιδιών και τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινικά νεκρός, ενώ παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο 42χρονος είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού ο 18χρονος πορτιέρης του κλαμπ και γνώστης πολεμικών τεχνών, τον πέταξε κάτω στο έδαφος. Παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, καθώς η κατάστασή του παρέμενε κρίσιμη.

Οι δράστες της επίθεσης

Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 18χρονο πορτιέρη του μαγαζιού και από έναν 47χρονο θαμώνα, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από το περιστατικό. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έως και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου. Από εκεί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Ο βασικός κατηγορούμενος είναι ο νεαρός εργαζόμενος του κλαμπ, για αυτό και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος είχε παραδοθεί στην αστυνομία αυτοβούλως. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν επέβαλαν προσωρινή κράτηση, καθώς ο 18χρονος έχει καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μετεφηβική ηλικία.

Το πιο πιθανό είναι πώς μετά το θάνατο του 42χρονου η κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη να αλλάξει.

Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, καθώς μετά από τον άγριο διαπληκτισμό με το θύμα, δεν του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Το χρονκό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ατύχημα που προκάλεσε ο 42χρονος στο κλαμπ, ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά.  Οι φίλοι, βέβαια, του θύματος ανέφεραν ότι οι λόγοι είναι μία παρεξήγηση που είχε προηγηθεί πριν από αρκετό καιρό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.