Βραβεία Emmy 2024: Γιουτζίν και Νταν Λέβι αναλαμβάνουν την παρουσίαση της τελετής

Το δίδυμο πατέρα-γιου Γιουτζίν και Νταν Λέβι θα είναι οι οικοδεσπότες της απονομής των βραβείων Emmy που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.

Με κάτι λιγότερο από ένα μήνα να απομένει για την 76η απονομή των Βραβείων Emmy, οριστικοποιήθηκαν αισίως και τα ονόματα των κεντρικών παρουσιαστών της φετινής τελετής που δεν θα είναι άλλοι από τους  Γιουτζίν και Νταν Λέβι. Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν η φετινή τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το Variety, οι δύο καναδοί ηθοποιοί πρόκειται να γράψουν ιστορία αφού πρώτη φορά μετά από επτάμιση δεκαετίες και 75 διοργανώσεις ένας πατέρας κι ένας γιος αναλαμβάνουν την παρουσίαση των βραβείων. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε δύο γενιές ιδιοφυών κωμικών στη σκηνή των Emmy ως οικοδεσπότες», δήλωσε ο πρόεδρος της Τηλεοπτικής Ακαδημίας Κρις Αμπρέγκο σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το 2020 πατέρας και γιος έγραψαν ιστορία σαρρώνοντας τα Emmys με την κωμική σειρά το «Schitt’s Creek», την οποία όχι μόνο συνδημιούργησαν αλλά και στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Μάλιστα, ο Γιουτζίν Λέβι απέσπασε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά ενώ ο γιος του Νταν το βραβείο Β’ ανδρικού.\

«Για εμάς τους δύο που κερδίσαμε τα Emmy μας μέσα στην καραντίνα, η πρόταση που μας έγινε φέτος να τα παρουσιάσουμε σε ένα πραγματικό θέατρο ήταν το βασικό κίνητρο», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Λέβι λίγο μετά την ανακοίνωση πως θα είναι οι φετινοί οικοδεσπότες, συμπληρώνοντας ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι» και «ανυπομονούμε να περάσουμε μαζί σας τη βραδιά και να υψώσουμε το ποτήρι μας σε αυτή την εξαιρετική τηλεοπτική σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιουτζίν Λέβι φέτος είναι και υποψήφιος για την ταξιδιωτική σειρά του Apple TV+, «The Reluctant Traveler With Eugene Levy». Η σειρά ακολουθεί τον Καναδό ηθοποιό καθώς ταξιδεύει σε αξιόλογα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και εξερευνά τα μέρη και τους πολιτισμούς που τα περιβάλλουν.

Η 76η απονομή των διάσημων βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC, ενώ την επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμη από το Hulu.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.