Χανιά: Τελευταίο αντίο στους 3 νέους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Τρεις κηδείες σήμερα στα Χανιά - Λουλούδια και κεριά στη μνήμη των 3 νεαρών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα - Χαροπαλεύει η 22χρονη Μαρία.

Η Κρήτη έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, που έκοψε το νήμα της ζωής τριών νέων ανθρώπων ηλικίας 15, 19 και 20 χρονών.

Φίλοι και συγγενείς αναμένεται να αποχαιρετήσουν σήμερα (19/8) τους τρεις νέους. Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Θοδωρή θα ψαλεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές, η κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά στις 3 το μεσημέρι, ενώ το τελευταίο αντίο θα πουν στον 19χρονο Νίκο στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά σύμφωνα με το cretapost.

Εν τω μεταξύ μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη Μαρία που επέβαινε μαζί με τους τρεις νέους στο μοιραίο ΙΧ. Η 22χρονη φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος στον κόμβο Γαλατά επί του ΒΟΑΚ, κόσμος έχει τοποθετήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων νεαρών.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου 17/8 όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τέσσερις νέοι επέβαιναν στο ΙΧ και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο 15χρονος και η 22χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.