Ανείπωτος θρήνος στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία για τα τρία νεαρά παιδιά που έχασαν τη ζωή τους το πρωί του Σαββάτου στο τραγικό δυστύχημα στα Χανιά, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 22χρονη Μαρία, συνεπιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου.

Η 22χρονη Μαρία, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή της να είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Φίλοι και συγγενείς αναμένεται να αποχαιρετήσουν σήμερα (19/8) τον Θοδωρή, τον Αλέξανδρο και τον Νίκο. Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Θοδωρή θα ψαλεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές, η κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά στις 3 το μεσημέρι, ενώ το τελευταίο αντίο θα πουν στον 19χρονο Νίκο στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά σύμφωνα με το cretapost.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με βαν.

Ο σπαραγμός της μητέρας του Νίκου

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του 19χρονου Νίκου η οποία συγκλονίζει σε ανάρτησή της για τον άδικο χαμό του παιδιού της.

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ τα πειράγματα σου οι βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμησε μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ. Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της. Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω».