Κορινθία: Μάχη με ληστές έδωσε οικογένεια τουριστών – Έσπασαν τα παράθυρα με ξύλα και φτυάρια

Για τη ληστεία έχουν συλληφθεί τέσσετα άτομα αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τα άτομα ήταν περισσότερα.

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου βίωσε μία οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, όταν στο σπίτι τους εισέβαλε μία συμμορία διαρρηκτών.

Οι διαρρήκτες παραβίασαν με σφυρί 5 παράθυρα του σπιτιού και εισέβαλαν παρά την προσπάθεια του πατέρα της οικογένειας να τους αποτρέψει προκειμένου να προστατέψει τα 3 παιδιά του.

Ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

Ο πατέρας τους προειδοποιεί ότι θα καλέσει την αστυνομία και του απαντούν με απρεπείς χειρονομίες. Καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ του πετούν αντικείμενα. Είναι άγνωστο πόσοι βρίσκονται πίσω από το παραβιασμένο παράθυρο.

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβιάζουν το αυτοκίνητο και την αποθήκη που βρίσκονται έξω από το σπίτι και εμπλουτίζουν την εργαλειοθήκη τους με τσάπες, φτυάρια και ξύλα. Όπλα στη μάχη τους προκειμένου να εισβάλουν στο σπίτι. Δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν με άδεια χέρια. Σπάνε τα παράθυρα με μανία,

Η οικογένεια τηλεφωνεί και ζητά από έναν φίλο που βρίσκεται στην Αθήνα να ειδοποιήσει την αστυνομία. Το σπίτι όμως είναι απόμερο και χρειάζεται χρόνος για να το εντοπίσουν.

1.500 ευρώ η λεία των διαρρηκτών

Ο πατέρας της οικογένειας αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες 1.500 ευρώ προκειμένου να απομακρυνθούν, όμως δεν τους έφτασαν, ήθελαν και χρυσαφικά.

Ωστόσο, στο άκουσμα των περιπολικών οι νεαροί εξαφανίστηκαν. Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή με την αστυνομία να μην μπορεί να συλλάβει τα μέλη της συμμορίας.

Η οικογένεια των Γερμανών που επιλέγει κάθε χρόνο την Ελλάδα, επέστρεψε στη Γερμανία με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να συνεχίζεται.

Για τη ληστεία έχουν συλληφθεί τέσσετα άτομα αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τα άτομα ήταν περισσότερα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.