Κασσελάκης: «Κυβέρνηση του 1%»

«Ό,τι δεν έδωσε η κυβέρνηση για πυρασφάλεια, το έδωσε για προπαγάνδα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

Αντικείμενο σχολιασμού από τον Στέφανο Κασσελάκη έγιναν άλλη μια φορά οι κυβερνητικοί χειρισμοί στο άλυτο ζήτημα με φωτιές ανά την επικράτεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε ρεπορτάζ διαφορετικών Μέσων ενημέρωσης για τα ποσά της απορρόφησης από το Ταμείο Ανάκαμψης που αφορούν την Πολιτική Προστασία κι έκανε λόγο για «κυβέρνηση του 1%» με «1% αποτελεσματικότητα».

Στην ίδια ανάρτηση που έκανε ο κ. Κασσελάκης επεσήμανε πως «σε 5 χρόνια έχουν καεί οι περισσότερες εκτάσεις στην ιστορία της χώρας» κατηγορώντας την κυβέρνηση πως αντί να επενδύει χρήματα στην πυρασφάλεια ξοδεύει στην προπαγάνδα με στόχο δικαιολογίες που ουσιαστικά «προσβάλλουν την αξιοπρέπειά μας».

Εκ των παραπάνω είναι εμφανές πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιλέξει να σταθεί ο ίδιος απέναντι στην κυβέρνηση και ν’ αντιπαρατεθεί προσωπικά και ολομέτωπα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με όποια αφορμή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.