Το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αρη είχε γκολ, αλλά δεν είχε νικητή! Διάθεση και πάθος υπήρχε όχι όμως και οι πολύ μεγάλες φάσεις και στο τέλος η… δουλειά έγινε από τους δύο γκολκίπερ, που ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές στα δύο γκολ με δύο άστοχες εξόδους που επιχείρησαν.

Ο Κοσέλεφ, το νέο πρόσωπο του Ατρομήτου, έκανε μια κακή έξοδο στο 66′, έδιωξε τη σέντρα του Μάγιο, αλλά έστειλ την μπάλα στο στήθος του Μπρόρσον, που επέστρεψε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Αρης δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα από το αυτογκόλ και στο 74′ δέχτηκε την ισοφάριση. Σε μακρινή σέντρα κι ενώ ο Μπράμπετς ήταν έτοιμος να διώξει, ο Κουέστα έκανε μακρινή έξοδο, ο Μίχορλ πονηρά στήθηκε μπροστά του και ο Ισπανός γκολκίπερ τον πήρε παραμάζωμα.

Ο Ουάρντα εκτέλεσε δυνατά, πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Μετά το γκολ του Ατρομήτου ο Αρης προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι, ήταν καλύτερος, αλλά δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του.

Εχει ποιότητα, θέλει χρόνο ο Αρης

Είναι προφανές πως ο Αρης είναι σε φάση δημιουργίας και σ΄αυτό δεν χωράει η παραμικρή αμφισβήτηση. Πέρα από το μεγάλο πρόβλημα των απουσιών (παρατάχθηκε χωρίς Νταρίντα, Ζαν Ζιλ, Σουλεϊμάνοφ και Σίστο), τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θέλουν χρόνο για να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα και να βρουν το ρόλο τους, ενώ εκκρεμούν τουλάχιστον τρεις τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις. Με αυτά τα δεδομένα, ο Αρης που έχει ποιοτική ομάδα θα χρειαστεί χρόνο και θα είναι πολύ πιο έτοιμος μετά τη διακοπή της τρίτης αγωνιστικής.