Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Διαμάχη κυκλωμάτων βλέπουν οι Αρχές πίσω από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής μετά την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα οι Αρχές «βλέπουν» διαμάχη κυκλωμάτων πίσω από το επεισόδιο. Η εν λόγω συμπλοκή χαρακτηρίζεται ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι αυτό άλλωστε τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης. Σε στενή συνεργασία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με τις αρχές της Βουλγαρίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα οι ελληνικές Αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός Νονού της νύχτας στην Βουλγαρία με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.

Καρέ καρέ η συμπλοκή

Η στιγμή που ξεσπά ο καβγάς στο beach bar της Χαλκιδικής καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Στο βίντεο φαίνονται οι πανικόβλητοι θαμώνες που τρέχουν έντρομοι να απομακρυνθούν την ώρα που ξεκινάει ο ξυλοδαρμός, ο οποίος στη συνέχεια εξελίσσεται σε πολύ σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Στα πλάνα φαίνονται οι εμπλεκόμενοι να εκτοξεύουν καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού βγάζει πιστόλι και πυροβολεί.

«Ο κόσμος έτρεχε να γλιτώσει. Μαζί και οι τραυματίες στο πάτωμα»

Εθελοντής διασώστης που αντίκρισε πρώτος το αιματοβαμμένο σκηνικό συγκλονίζει με την περιγραφή του.

«Όταν έφτασα εκεί ήταν σαν σκηνικό από επίθεση αυτοκτονίας. Σκεφτείτε 400 – 500 άτομα να προσπαθούν να φύγουν μαζικά από έναν χώρο. Αναποδογυρισμένα τραπέζια και κόσμος που ήθελε να γλιτώσει. Μαζί και οι τραυματίες στο πάτωμα».

Ο διασώστης Ιωάννης Κολοκυθάς κλήθηκε και έφτασε πρώτος στο γνωστό beach bar της Χανιώτης στη Χαλκιδικής να συνδράμει στην περίθαλψη των τραυματιών. Η εικόνα που μετέφερε στη Voria.gr ήταν όσα αντίκρισε λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή που έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Πρωταγωνιστές ήταν μία παρέα Βουλγάρων, ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ αναζητούνται και τα άτομα που έβγαλαν τα πιστόλια.

Ο διασώστης κλήθηκε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον 40χρονο σοβαρά τραυματισμένο με μία σφαίρα στο στέρνο, ο οποίος νοσηλεύεται στον Πολύγυρο και όπως μεταφέρθηκε στην αστυνομία έχει διαφύγει τον κίνδυνο η ζωή του. Ο τραυματισμός του έριξε την αυλαία ενός επεισοδίου που ξεκίνησε από μία απλή αφορμή, την καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας, φαίνεται όμως ότι έχει παρασκήνιο και συνδέεται με τις αντιπαραθέσεις προσώπων που έχουν σχέση με τη βουλγαρική μαφία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.