Ανείπωτος είναι ο πόνος των γονιών του 8χρονου που κατέρρευσε και πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, ενώ έκαναν διακοπές στη Χαλκιδική.

Ένα παιδί, ηλικίας οκτώ ετών κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους γονείς του στην Ιερισσό. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στον 8χρονο έγινε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα η νέα τραγωδία έρχεται λίγο μετά από τον τραγικό πνιγμό της 8χρονης Αγγελικής σε πισίνα κατασκήνωσης σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Τι προκάλεσε τον θάνατό του – Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί είχε αμυγδαλίτιδα ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως ο θάνατος προήλθε από οξεία περικαρδίτιδα.

Όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα ρίξει φως στα αίτια της νέας τραγωδίας στη Χαλκιδική.

«Είμαστε συγκλονισμένοι» – Τι λέει ο Δήμαρχος

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αναφέρει στο Thesstoday.gr

«Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».

Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.