Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 47χρονου στο Ρέθυμνο

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη ένας 47χρονος στο Ρέθυμνο, μετά από καταγγελίες της 29χρονης συντρόφου του - Ζήτησε panic button.

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στο Ρέθυμνο, άνδρας ελληνικής καταγωγής τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφος του στην αστυνομία. Η γυναίκα μετέβη στο τμήμα μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα 29 ετών κατήγγειλε, ότι ο σύντροφος της 47 ετών, τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο με πολλά χαστούκια. Στη συνέχεια, άρχισε να την τραβάει από τα μαλλιά και να της σφίγγει το λαιμό. Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει από το σπίτι και έφτασε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κατήγγειλε την κακοποίηση της και τον ξυλοδαρμό.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε αυτοβούλως και παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου και ανέφερε όλα όσα είχαν συμβεί, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η γυναίκα συνοδεύτηκε για εξέταση σε ιατροδικαστή, αρνήθηκε όμως την παραμονή της και φιλοξενία σε δομή κακοποιημένων γυναικών στο Ρέθυμνο. Ζήτησε παρά ταύτα να της χορηγηθεί η συσκευή του panic button, με τους αστυνομικούς να της το χορηγούν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.