Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική. Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις άντρες, με τον έναν να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση τραυματίας

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άντρα που πυροβολήθηκε κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.

Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο

Η Αστυνομία συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να προσδιοριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο. Θεωρείται πιθανό να ενεπλάκησαν άτομα που ανήκουν στη βουλγαρική μαφία.

Την ώρα της συμπλοκής στο beach bar ήταν σε εξέλιξη βραδιά ζωντανής μουσικής με τον καλλιτέχνη Μάνο Καγιά. Το γεγονός προκάλεσε πανικό σε πελάτες και προσωπικό. «Ακούγονταν κλάματα, τσιρίδες και φωνές. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Έφευγαν όλοι από το μαγαζί. Βγήκαν μαχαίρια και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μικρά παιδιά έτρεχαν μαζί με τους γονείς του. Επικράτησε πανικός» δήλωσε στο thestival.gr γυναίκα που ήταν παρούσα στο συμβάν.