Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης

Τη δολοφονία της 62χρονης στα Ιωάννινα ομολόγησε ο ανιψιός της - Οι έρευνες της Αστυνομίας.

Ο ανιψιός ομολόγησε πως σκότωσε την 62χρονη στα Ιωάννινα. Αρχικά ο 36χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της, στο χωριό Περίβλεπτος Ιωαννίνων, και κατόπιν κάλεσε τις Αρχές για να τις ενημερώσει.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο πάνω μέρος του σώματός της. Σαφέστερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο στήθος και την κοιλιά.

Από την πρώτη στιγμή όλες οι ενδείξεις από την αυτοψία του ιατροδικαστή έδειχναν ότι πρόκειται για δολοφονία. Εκεί συνέκλινε και η έρευνα της Αστυνομίας.

Πέρα από τα τραύματα, κρίσιμο στοιχείο που παρέπεμπε σε δολοφονία αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο χώρο του σπιτιού το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης.

Ο ανιψιός της νεκρής γυναίκας είχε μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων προκειμένου να ανακριθεί.

Οι Αρχές τον είχαν θεωρήσει εξ αρχής ύποπτο και γι’ αυτό παρέλαβαν από το χώρο της κατοικίας το όχημά του προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και να ελεγχθεί σχολαστικά από το Εγκληματολογικό, όπως ανέφερε σχετικώς το epiruspost.gr.

Η ομολογία του δράστη

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς πως δολοφόνησε τη θεία του, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν. Προς το παρόν, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αρμόδιες Αρχές εικάζουν ότι ο 36χρονος πέταξε τη καραμπίνα σε κάποιο πηγάδι και την αναζητούν σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές αποδίδουν τα κίνητρα του εγκλήματος σε οικονομικές διαφορές, ωστόσο σαφέστερη εικόνα θα υπάρχει τις επόμενες ώρες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.