Άνδρος: Σταματά τα δρομολόγια το «Saonisos» – Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα εισιτήρια

Διακοπή των δρομολογίων του πλοίου που ενεπλάκη στο περιστατικό στην Ανδρο ανακοίνωσε η Saos Ferries - Τι να κάνετε αν έχετε ήδη προμηθευτεί εισιτήριο

Σταματούν τα δρομολόγια του «SAONISOS» μετά το περιστατικό με το αυτοκίνητο που αιωρούνταν και λίγο έλειψε να πέσει στη θάλασσα αφού το πλοίο αναχώρησε προτού ολοκληρωθεί η επιβίβαση στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση προς ενημέρωση των επιβατών που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SAOS FERRIES:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν της Εισαγγελικής εντολής για την σύλληψη του Πλοιάρχου του ΕΓ-ΠΓ ΣΑΟΝΗΣΟΣ και την υποχρεωτική απόλυσή του, το πλοίο δεν δύναται να συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων του.

Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια παρακαλούνται να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωσή τους».

Συνελήφθη ο καπετάνιος

Στη σύλληψη του καπετάνιου προχώρησαν οι αρχές μετά τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ΙΧ να μένει στον αέρα μεταξύ προβλήτας και πλοίου το βράδυ της Πέμπτης.

Επιβάτες και πλήρωμα του «SAONISOS» κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το αυτοκίνητο να επιβιβαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού, συνέλαβαν τον πλοίαρχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (16/8) όταν το πλοίο έφτασε στην Κάρυστο.

Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.