Matthew Perry: Εγκληματική ομάδα πίσω από τον θάνατο του – 20 φιαλίδια κεταμίνης σε 2 μήνες

Τι αποκάλυψαν οι αρχές στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον θάνατο του Matthew Perry - Ο ρόλος δύο γιατρών στο παράνομο κύκλωμα

Συνολικά πέντε άνδρες κατηγορούνται για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς “Τα Φιλαράκια“, Matthew Perry, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο.

Η εξέταση στην οποία υπεβλήθη μετά τον θάνατό του έδειξε ότι στο αίμα του υπήρχε κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι αρχές, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, αποκάλυψαν ότι μέσω της έρευνας ξεσκεπάστηκε ένα ευρύ εγκληματικό δίκτυο προμηθευτών κεταμίνης μέλη του οποίου έδωσαν το φάρμακο στον Πέρι και σε άλλους. Δήλωσαν ότι το δίκτυο «εκμεταλλεύτηκε» τα θέματα εθισμού που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός.

«Οι κατηγορούμενοι αυτοί επωφελήθηκαν από τα προβλήματα εθισμού του Μάθιου Πέρι για να πλουτίσουν», εξήγησε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάρτιν Εστράντα.

Οι εμπλεκόμενοι

Ο προσωπικός βοηθός του, δύο γιατροί, μια ντίλερ ναρκωτικών γνωστή ως η «βασίλισσα της κεταμίνης» περιλαμβάνονται στους κατηγορουμένους και επωφελήθηκαν από τις αδυναμίες του

Δύο γιατροί είναι μεταξύ όσων εργάστηκαν για τη διανομή κεταμίνης στον Πέρι σε διάστημα δύο μηνών από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2023. Μοίρασαν περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης στον ηθοποιό με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια.

Ο ένας από τους γιατρούς, ο Σαλβαδόρ Πλασέντσια, κινδυνεύει με κάθειρξη έως 120 ετών.

Ο γιατρός αυτός ήταν ιδιαίτερα κυνικός, σύμφωνα με τον Εστράντα. «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο κρετίνος», είχε γράψει σε ένα SMS το Σεπτέμβριο του 2023.

Μεταξύ των πραγμάτων που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν 80 φιαλίδια κεταμίνης καθώς και κοκαΐνη και χάπια. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν κωδικοποιημένη γλώσσα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, όπως «Doctor Pepper» και «κονσέρβες».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.