Φωτιά στην Αττική: «Θανάση καιγόμαστε κλείσε» – Τα τελευταία λόγια της 65χρονης

Ένας συνάδελφος της άτυχης 65χρονης η οποία έχασε τη ζωή της από τη φωτιά στην Αττική αποκάλυψε το διάλογος που είχαν στο τηλέφωνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο.

Ο θάνατος της 65χρονης γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου από τη φωτιά στην Αττική σκόρπισε θλίψη όσους τη γνώριζαν. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι βρήκε τέτοιο τραγικό θάνατο.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια ενός συναδέλφου της ο οποίος ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε. «Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε «Θανάση καιγόμαστε κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… Ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω» ανέφερε.

Δεν πρόλαβε να βγει

Η γυναίκα, ηλικίας 65 ετών, εργαζόταν στην επιχείρηση εμπορίας λουλουδιών στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Στρατονίκης. Την ώρα της φωτιάς οι εργαζόμενοι της επιχείρησης βγήκαν από το κτίριο και κατά την καταμέτρηση έγινε αντιληπτή η απουσία της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Η απανθρακωμένη σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου όπου στεγάζεται η  βιοτεχνία, καθώς δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο.

Πιθανολογείται πως η γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στον χώρο της επιχείρησης όταν κατέρρευσε η στέγη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.