Η αγωνιστική δράση επιστρέφει και η κορυφαία αθλητική εκπομπή του MEGA, «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE», στήνει τη μπάλα στη σέντρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 00:10.

Λίγες μόνο ώρες μετά το πρώτο σφύριγμα για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» ανάβει τα φώτα της εξέδρας για να καταγράψει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας εντός και εκτός γηπέδων και να μεταφέρει στους φίλους της «στρογγυλής θεάς» όλα όσα πρέπει να κρατήσουν από το δυναμικό ξεκίνημα της Super League.

Παράλληλα, η πιο ενημερωμένη αθλητική παρέα αναλαμβάνει να αποκαλύψει στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου τα τελευταία νέα γύρω από το UEFA Champions League που θα μεταδίδεται και την επόμενη τριετία από το MEGA. Από το πλατό της εκπομπής δεν θα λείπει φυσικά το εκτενές ρεπορτάζ για τις μάχες των ελληνικών ομάδων όπως αυτές εξελίσσονται σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αγαπημένη ποδοσφαιρική συνήθεια, η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE», ανανεώνει το ραντεβού με τους φιλάθλους κάθε εβδομάδα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και προσφέρει και τη νέα σεζόν αναλυτικό ρεπορτάζ, παρεμβατικό σχολιασμό, ζωντανές συνδέσεις, highlights από τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου και επίμαχες φάσεις.  

Ό,τι παίζει στο γήπεδο, παίζει στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 00:10

#SuperBalaLive